• Vragen?

Kamerthermostaat vSmart

Op afstand uw kamertemperatuur bedienen met uw mobiele telefoon of tablet? Altijd volop genieten van een comfortabele, warme woning? Met de slimme vSmart thermostaat van Vaillant en de gratis app heeft u volledige controle over uw verwarming. Waar u ook bent, wanneer u maar wilt en wat uw levensstijl ook is.

Slimme thermostaat, maximaal comfort

De vSmart van Vaillant is een slimme en stijlvolle thermostaat voor maximaal comfort. Met de bijbehorende gratis app regelt u gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Meerdere huisgenoten kunnen tegelijkertijd de app op hun eigen smartphone en tablet gebruiken, waardoor de app geschikt is voor het hele gezin.

Efficiënt en duurzaam
U stuurt de vSmart aan met de app waarin u uw voorkeuren voor dag, tijd en temperatuur vooraf heeft ingesteld. U profiteert hierdoor van maximaal comfort én u verwarmt uw huis alleen wanneer u dat wilt. Dankzij connectie met internet reageert de thermostaat op actuele veranderingen in het weerbericht en past de watertemperatuur van uw verwarming hierop aan. Bovendien leert de vSmart het opwarmgedrag van uw woning “kennen”, zodat de ruimte altijd op de juiste tijd op temperatuur is. Efficiënt, duurzaam en comfortabel dus!

Eenvoudig te bedienen
De vSmart is ook eenvoudig met de hand te bedienen. Met één druk op de thermostaat zet u de temperatuur gemakkelijk een graadje hoger of lager. Dankzij het scherpe beeld in e-ink is de thermostaat duidelijk af te lezen en energiezuinig. De vSmart werkt draadloos: u plaatst hem overal in huis waar u maar wilt als wand- of tafelmodel.