• Vragen?

CV Installatie

De Vaillant ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant, zeer betrouwbaar en is beschikbaar in alle warmwatercomfortklassen.

De ecoTEC plus is het resultaat van ruim 140 jaar innovatie. Het toestel wordt in Duitsland geproduceerd op een ultra moderne productielijn en ieder toestel afzonderlijk wordt getest op een correcte werking. In 2012 en 2013 is de ecoTEC plus uitgeroepen tot “Beste uit de test” en is daarmee onafhankelijk bewezen het meest efficiënte toestel van Vaillant.

Energiezuinig
Een nieuwe ecoTec plus HR-ketel is veel zuiniger met gas en elektriciteit dan een oude cv-ketel en heeft een A-label. Uw besparing kan ten opzichte van een oude cv-ketel oplopen tot wel € 230,= per jaar. Dit is te danken aan de moderne, zeer zuinige high-efficiency pomp en een zeer laag stand-by verbruik (minder dan 2 kW).

Comfort voor iedereen
Voor elke warmwaterbehoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in verschillende comfortklassen met een warmwatercapaciteit die varieert van 11,5 liter per minuut tot 23,3 liter per minuut bij 40°C. Met deze capaciteit vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.

vSmart. De ideale partner!
De vSmart van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat. Met de vSmart en de bijbehorende gratis app regelt u (op afstand) gemakkelijk de juiste kamertemperatuur met uw smartphone of tablet. De thermostaat is draadloos en daardoor flexibel te plaatsen als wand- of tafelmodel.

Warmtepomp:
Wilt u met u woning van het gas af dan is een Vaillant warmtepomp misschien een oplossing. Uiteraard moet er gekeken worden of u woning/installatie geschikt is voor een warmtepomp hierin adviseren wij u graag.