• Vragen?

Loodgieter

Van Rijn Installatie ontwerpt en installeert de meest uiteenlopende water-, gas- en afvoerinstallaties. Deze worden altijd geïnstalleerd volgens de daartoe geldende normen en veiligheidsvoorschriften.


Gas
Bij gas speelt veiligheid een cruciale rol, want gas blijft gevaarlijk. Wij verzorgen een complete en veilige gekeurde gasinstallatie vanaf de gasmeter tot aan uw gastoestellen (warmwatervoorziening, kooktoestellen, centrale verwarming en/of luchtverwarmer.)


Water
Het belangrijkste is dat uw drinkwater, als eerste levensbehoefte, fris en veilig uit de kraan komt. Het is dan ook belangrijk dat uw drinkwaterinstallatie vakkundig word aangelegd, zodat er voldoende water met de juiste druk uit de kraan komt. U kunt bij ons terecht voor aanleg van een koud- en warmwaterinstallatie, voor aanleg van een onthardingsinstallatie en het leveren en monteren van warmwatertoestellen. Uiteraard kunnen wij al deze installaties ook vakkundig onderhouden.


Riolering
Een verstopping oplossen, een nieuwe riolering aanleggen of een uitbreiding op uw riolering, wij kunnen dit voor u verzorgen. Aan rioleringssystemen worden steeds hogere eisen gesteld en er komen steeds nieuwe inzichten voor een betere aanleg van riolering. Of het nu gaat om een schoonwater- of vuilwater rioleringssysteem, wij maken een passend ontwerp en installeren het volgens de gestelde eisen. Heeft u een verstopping, neem dan gerust contact op, wij verhelpen deze zo snel mogelijk. Voor grotere rioleringsproblemen werken wij samen met Riooltechniek Zeeland.