• Vragen?

Elektrotechniek

Het ontwerpen en installeren van de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties is één van onze sterkste punten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze werkzaamheden vakkundig en veilig uitvoeren.

Onze diensten:
– Zwak-, sterk-, en krachtstroominstallatie
– Advisering en ontwerp van installaties
– Verlichting
– Groepenkast
– Domotica
– Datanetwerken
– Intercom- en belinstallaties
– Beheer, onderhoud en service
– Beveiliging

Zwak-, sterk-, en krachtstroom installatie
Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten elektrotechnische installatie. Of het nu gaat over een nieuwe of bestaande installatie, voor woningen of kleine- en middelgrote bedrijven, wij zijn van alle markten thuis.

Advisering en ontwerp van uw installatie
Gaat u verbouwen, nieuw bouwen of heeft u een stukje advies nodig. Bij Van Rijn Installatie bent u op de juiste plaats. Wij denken al in een vroeg stadium mee over uw wensen en over wat voor u van belang kan zijn. Zodat we tot een compleet ontwerp komen dat voldoet aan de eisen.

Verlichting
Verlichting word steeds belangrijker in en rondom uw woning of bedrijfspand. Iedere ruimte heeft zo zijn eigen eisen: word er in de ruimte gewerkt, moet het er knus en gezellig zijn of wilt u de ruimte juist groter laten lijken. Verlichting is hierin een belangrijke factor. Wij adviseren u graag en kunnen een lichtplan opstellen dat aansluit op uw wensen.