STORINGSDIENST 24/7

Voor storingen zijn wij 7
dagen per week, 24 uur per dag
bereikbaar op tel. 0115-561717.

Vacature Loodgieter

Van Rijn installatie is een totaal installateur. Tot onze klanten behoren particulieren, … Lees verder..

Diensten

Dakwerken

De afdeling dakbedekking is uw partner voor bitumineuze en EPDM dakbedekking t.b.v. platte en licht hellende daken. Wij hebben een ruime ervaring … Lees verder..

Zinkwerk

Zinkwerk behoort tot een van onze specialiteiten. Standaard goten, goten op maat, hemelwaterafvoeren, afwerklijsten en zinken daken, voor al uw zinkwerk in … Lees verder..

Inbraakbeveiliging

Een alarmsysteem is een belangrijk onderdeel van de inbraakbeveiliging. Van Rijn installatie installeert en onderhoudt effectieve en gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Geen situatie of bedrijf … Lees verder..

Elektrotechniek

Het ontwerpen en installeren van de meest uiteenlopende elektrotechnische installaties is één van onze sterkste punten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij … Lees verder..

Loodgieter

Van Rijn Installatie ontwerpt en installeert de meest uiteenlopende water-, gas- en afvoerinstallaties. Deze worden altijd geïnstalleerd volgens de daartoe geldende normen … Lees verder..

Airco

Met een airconditioning maakt u het klimaat beheersbaar en stabiel. De juiste airconditioning biedt u een aangename binnentemperatuur, lagere luchtvochtigheid, een gezond … Lees verder..

CV Installatie

De Vaillant ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant en is beschikbaar in alle warmwatercomfortklassen. Betrouwbaar De ecoTEC plus is … Lees verder..

Kamerthermostaat vSmart

Op afstand uw kamertemperatuur bedienen met uw mobiele telefoon of tablet? Altijd volop genieten van een comfortabele, warme woning? Met de slimme … Lees verder..